En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

torsdag 2 december 2010

Ups!!

Åååå vad jag njuter på att jag lever i moderna tider!!!
Kan ligga här hemma i skogen vid datorn och köpa julklappar både från USA och Borås.
En del levereras vid dörren och en del får hämtas på macken. De paket som ska hämtas vid macken kräver lite planering eftersom jag själv inte kan hämta dem. Vill ju inte att syrran ska hämta paketet från ******* eller att sonen ska hämta det från ******!!

Igår ringde en kvinna från UPS och ville att jag skulle lämna ut mitt kortnummer till henne för att tullverket ville ha 319:- för paketet som ska levereras idag, glöm det!!!!

Ställer mej lite frågande därför att jag tidigare beställt kläder från USA utan att tullverket lagt sig i, för större summor än denna gång.
Antagligen har jag bara haft tur innan och de har missat mina leveranser men jag lämnar inte ut kortnumret över telefon, lite om sej och kring får man ju vara :)
Ville att hon skulle skicka faktura eller maila uppgifterna men det ville inte hon utan det var i så fall bättre att jag lämnade kontant betalning till chaffören........


Tänk om de samarbetar!!!!
Jag kanske ligger här i soffan och avslöjar en stor bedrägerihärva!
Anderssonskans Kalle, släng dej i väggen!Nu ligger jag här med jämna pengar och laddad kamera, kom an bara!!

3 kommentarer:

 1. Handla på nätet är verkligen räddningen när man inte kan gå långt eller orkar släpa runt på påsar. Men lämna ut kontonummer....aldrig, det låter ju helskumt.

  SvaraRadera
 2. Nej fy för attan det hade inte jag heller gjort!!!! Man kan inte vara nog så försiktig i dessa bedrägerivänliga tider.

  Tack goa, goa du för all omtanke! Kraaaaamar till dig och din sargade kropp med en önskan om att du får en bra kommande natt/caja

  SvaraRadera
 3. Märlkigt va??? jag har märkt det flera gånger att när man gjort ett inlägg och surfar runt i bloggvärlden så finns det ofta en röd tråd...undrar vad det betyder.....Det finns nog någon mening med det ;-D

  Önskar även dig en fin fredag Lippe, kramar till dig/c

  Och ja...tänk om man kunde skicka rent vatten till de som behöver, vilken välgärning det hade varit!

  SvaraRadera