En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

söndag 28 november 2010

Barfotakatt i advent

Det snöar och blåser så katterna vill inte gå ut. Eller egentligen vill de, därför kräver de med jämna mellanrum att jag ska öppna ytterdörren så att de kan titta ut om inte våren slagit till hastigt och lustigt. Sedan klår de upp varandra eller en möbel, rullar ihop en matta eller tar en sväng om matskålen och sedan - vila!!


Svarte Katt tog faktiskt ett par steg ut innan hann kastade sig baklänges in igen innan jag hann stänga dörren, gick in och funderade på det en stund och gick sedan faktiskt ut!!


Var ute i säkert fem minuter innan han hängde på handtaget och ylade som en prärievarg.
Kallt, kallt, kallt muttrade han medan han intog ryggläge i fåtöljen.Så nu firar vi första advent med pälstussar på golvet, ihoprullade mattor, snöstorm och tända ljus.
Syrran är på väg hit, hon går eftersom plogen inte har gått härute i skogen än, och i kväll kommer äldste sonen, övriga adventsönskningar får bli över telefon, och nätet så klart!!

Glad första advent allihopa ♥

1 kommentar:

  1. Hahahaha de beter dig som våra katter, fast de två grå får lite hjälp ut ibland för att lufta ändan ;-D

    Stor och varm adventskram till dig och din familj!/c

    SvaraRadera